Україні – волю!

10 жовтня 2012, 10:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1284
Україні – волю!

Ряд видань написали "Ляшко піариться на Тимошенко", поставивши фото нашого календаря "Юлі - волю! Бандитам - тюрми!".

Прикро, що всупереч журналістській етиці, за моїм коментарем з цього приводу ніхто не звернувся. Прикро, що мою боротьбу за порятунок нещасної хворої жінки, яка сидить у тюрмі, називають "піаром", а прес-служба партії "Батьківщина" бреше, начебто Ляшко не веде ніякої боротьби за звільнення Юлії Тимошенко.

Це цинічно так казати, адже саме я єдиний зареєстрував у Верховній Раді законопроект про звільнення Тимошенко, Луценка та інших політв'язнів. Ясно, що мене не підтримала регіоналівська банда. Але і так звана опозиція теж не підтримала мою законодавчу ініціативу дати Юлі волю.

Я стояв пліч-о-пліч з Юлією Володимирівною з 1998 року, мої газети "Політика" і "Свобода" підтримували її, за журналістську діяльність Кучма садив мене до тюрми, так як Янукович посадив Тимошенко. Інтригами комсомольця Турчинова і кагебіста Кожем'якіна у 2010 році мене виключили з фракції "БЮТ-Батьківщина". Я пробачив це Юлі, не тримаю на неї зла, і щиро бажаю їй якнайшвидшого звільнення і одужання!

Шкода, що тоді Юля повірила не мені, бійцю, а мерзенним інтриганам, через подальшу зраду яких, зрештою, Тимошенко і сидить у тюрмі. Але ще прийде час справедливості: Юля буде на волі, а ті, хто її посадив - у тюрмі!

 

Ваш Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Кандидат у народні депутати в 208-му окрузі

 

www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: БЮТ,Луценко,Турчинов,Батьківщина,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,liashko,Юлія Тимошенко,юля,oleg liashko,rpl,політв`язні,вибори-2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.