Москаль, на Україну зуби не скаль!

12 жовтня 2012, 14:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1911
Москаль, на Україну зуби не скаль!

Москаль пише і коментує про мене та мою партію різну єрунду. По-перше, Гєна, заздрість – хрінова штука .)

 Чи нагадати тобі, як напередодні доленосного для Юрія Луценка засідання суду, який повинен був вирішити головне питання його життя - чи залишиться він на волі, ти на кожному кроці патякав про Луценка і підставляв його.

Цікаво, чи пам’ятає Москаль, як допомагав виносити Печерському суду рішення щодо ув’язнення Луценка? Тоді він заявив журналістам про те, як готувалась втеча з країни колишнього міністра внутрішніх справ.

«Чого було сидіти в Україні? Вже було все домовлено, яка країна дає йому статус політичного біженця» - так-так, це слова Москаля. Ось такий він "соратник і захисник". І прізвище теж таке, як і натура– запроданське.


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Кандидат у народні депутати в 208-му окрузі

 

www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Луценко,Ляшко,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,liashko,oleg liashko,rpl,вибори-2012,москалі,печерський суд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.