Наталія Розинська стала доктором філософії

26 жовтня 2012, 12:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2387
Наталія Розинська стала доктором філософії

Від всього серця вітаю свою подругу і кандидата в народні депутати від Радикальної Партії Наталю Розинську, яка отримала почесне звання Доктора філософії в галузі права.

На жаль, я не був присутній на захисті її дисертації, бо весь час проводжу з людьми на рідній Чернігівщині. Але мої помічники прийшли підтримати Наталку, і вона як завжди блискуче виступила.

Вся колегія, не сумніваючись одноголосно, вирішила присудити Наталці звання Доктора філософії в галузі права.

Мої однодумці- це молодь, яка не купляє дипломи за гроші і не заповнює анкети з сотнею помилок. Це люди, які прагнуть, вчаться і йдуть до своєї мети.

Я пишаюсь тим, що в моїй команді є такі люди як Наталка. Вона - дуже сильна жінка, яка, попри всі негаразди і труднощі у своєму житті, йде далі і бореться з антинародним режимом в нашій країні. І щоб продовжувати захищати українців, вона балотується у Верховну Раду від Радикальної Партії Олега Ляшка по Шевченківському району міста Києва.

Прошу всіх шевченківців підтримати Наталю Розинську, бо впевнений, що така талановита, амбіційна, розумна і радикально налаштована молода дівчина разом зі мною підніме Україну з колін!

 

Олег ЛЯШКО,

Лідер Радикальної партії,

Кандидат у народні депутати у 208-му окрузі

http://www.liashko.ua/
http://rpl.kiev.ua/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: доктор,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Наталя Розинська,Розинська,Україна,Олег Ляшко,вибори,liashko,oleg liashko,rpl,ВИБОРИ 2012,МАУП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.