Ми перемогли!

30 жовтня 2012, 11:36
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3969
Ми перемогли!

Рідні мої, дякую за кожен голос!

За підсумками підрахунку 100% голосів у 208-му виборчому окрузі за Вашої підтримки я здобув беззаперечну перемогу. За мене проголосували 55,67% виборців - значно більше, ніж за всіх 12 моїх "конкурентів" разом взятих. Мешканці Бахмацького, Борзнянського, Ічнянського, Куликівського, Менського і Талалаївського районів Чернігівщини зробили правильний вибір - тепер матимуть такого депутата-захисника, що вся країна буде їм заздрити. Вже сьогодні, на другий день після виборів, я працював на окрузі, вирішував проблеми людей і боровся з свавіллям місцевих начальників-держиморд. Щиро дякую кожному, хто підтримав мене своїм голосом - а це 50 тисяч людей. Я Вас ніколи не підведу! Також вдячний всім, хто голосував за нашу Радикальну партію, точний підрахунок ще ведеться, однак нас підтримало щонайменше 200 тисяч людей. Ми вперше брали участь у виборах і, незважаючи на відсутність грошей на проведення повноцінної кампанії, здобули хороший старт. На наступних виборах перемога буде нашою - і ми наведемо порядок в Україні!


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України,

http://www.liashko.ua/

http://rpl.kiev.ua/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,Чернігівщина,liashko,oleg liashko,rpl,Борзна,Бахмач,Мена,ВИБОРИ 2012,Куликівка,Талалаївка,Ічня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.