Я готовий відмовитись від мандату народного депутата

05 листопада 2012, 16:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2689
Я готовий відмовитись від мандату народного депутата

Я готовий відмовитись від мандату народного депутата в знак протесту проти фальсифікацій, які нинішня влада впроваджує в Первомайську та на інших проблемних округах.

Треба будь-якою ціною довести Януковичу і Партії регіонів, що люди мають право на вільний вибір, що люди - не бидло, не біомаса, а громадяни України, які не будуть мовчати, коли у них намагаються вкрасти право вибору.

Ідея з обнуленням списків "Батьківщини", "Удару", "Свободи" і відкликанням кандидатів від опозиційних партій на мажоритарних округах мені імпонує, хоча об'єктивно її буде складно реалізувати, бо дехто з новообраних опозиційних депутатів вчепиться у свій мандат мертвою хваткою, в першу чергу, бізнесмени. Але ініціативу я підтримую. Перевибори можуть дати нашій державі шанс здолати мафію при владі. Але, що змінять перевибори, якщо по більшості округів перемагають регіонали та самовисуванці-перевертні, які на першій сесії ВР побіжать у провладну більшість? Відтак треба бити мафію не тільки списками, а і на округах.

За себе особисто я не хвилююсь. Я повторно переможу на своєму 208-му окрузі або візьму будь-який інший округ і скрізь здобуду перемогу. Інші потужні опозиційні політики, якщо вони справді хочуть здолати регіоналів, повинні брати з мене приклад і не ховатись у списках, а іти на округи, боротись і перемагати. Яценюк, Кличко, Тягнибок, Кужель, Гриценко, Павловський, Князевич, Соболєв, Парубій, Геращенко, Власенко, Турчинов, Томенко, Пишний, Пинзеник, Оробець, Ігор Мірошниченко, Наливайченко, Забзалюк, Немиря, Андрій Шевченко (журналіст), Вітів, Оксана Продан, Княжицький, Кириленко В'ячеслав, Кириленко Іван, Панькевич, Мартиненко, Кубів, Одарченко, Пашинський, Гурвіц, Абдуллін, Шлемко, Забзалюк, Бондарєв - всі, хто може перемогти на окрузі, повинні це зробити. А також ті бійці, кого прибрали зі списку чи посунули на непрохідні позиції, але вони теж здатні взяти округ - Кармазін, Шкіль, Стецьків, Волинець, Прокопчук, Філенко - теж на округи. Тоді у Верховній Раді буде мінімум на 42 опозиційних депутатів більше. Значить, менше регіоналів. Це єдиний вірний шлях здолати мафію якнайшвидше. Або - народне повстання з вилами.

 

Олег Ляшко,

Радикальна партія


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: опозиція,Радикальна партія,Олег Ляшко,регіонали,liashko,208 округ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.