Навіщо Януковичу референдум?

12 листопада 2012, 13:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1129

Прийняття нового закону "Про референдум" пов'язане виключно з патологічним страхом нинішньої еліти втратити владу.

Кожен день зростає ненависть громадян України до Партії регіонів. За них проголосувало на цих виборах на 2 мільйони людей менше, ніж у 2006 році. 
Тому закон "Про референдум" потрібен нинішній владі для того, що зцементувати свою вертикаль. Під маскою "народного волевиявлення" через референдум вони намагатимуться протягнути всі необхідні їм зміни до Конституції, щоб остаточно узурпувати владу. Перш за все, їм треба положення про обрання Президента у парламенті. Це дасть їм гарантію обрання Януковича на другий термін. 
Можливо, шляхом референдуму регіонали скасують також депутатську недоторканність. Людям це спододобається, але, задумайтесь, яка причина таких дій? Регіоналам треба пересаджати всіх, хто їм заважає у Верховній Раді, в тому числі, мене. А всіх інших тримати у страху і покорі через заведені кримінальні справи. Партія регіонів давно перестала бути єдиною консолідованою командою, там різні групи впливу, які не тільки конкурують, а й час від часу гостро конфліктують між собою. Тому скасування недоторканності потрібне регіоналам і для того, щоб тримати на "гачку" своїх. Як кажуть, бий своїх, щоб чужі боялися.
(з мого інтерв'ю газеті "2000")

 

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України,


http://www.liashko.ua/

http://rpl.kiev.ua/

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Украина,Янукович,Конституция,референдум,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,liashko,пр,oleg liashko,еліта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.