День студента - і моє свято

17 листопада 2012, 15:28
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1186
День студента - і моє свято

Щиро вітаю майбутніх, теперішніх та вічних студентів з Міжнародним днем спудеїв!

Знання - це ключ до безкрайнього світу. Знання -це сила, радість, і головна надія суспільства.

Я бажаю кожному з вас примножувати їх, вчитися для себе та інших. Країні вже сьогодні потрібні ваші знання, адже саме ви майбутнє України!

Я сам вічний студент, бо завжди прагну до нових знань. Зараз навчаюсь в інституті міжнародних відносин Київсьокоо націонаьного університету ім. Т.Г. Шевченка. Як і всі, я відвідую лекції і готуюсь до сесій. Але, постійно спілкуючись з молоддю, я бачу і розумію їх проблеми. Знаю, що  всі вони прагнуть до знань, до навчання, та, на жаль, багатьом це недоступно. Я впевнений, що  Україні не вистачає безкоштовної освіти, а українським студентам стипендій європейського рівня, тому боротьба за ці аспекти - це одна з моїх цілей.

 Дорогі мої! Бажаю вам успіхів у навчанні, нових творчих досягнень і розвитку. Нехай ваші мрії збуваються, а яскраві студентські роки будуть прекрасними і незабутніми.

 

Ваш Олег ЛЯШКО,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України

http://www.liashko.ua/

http://rpl.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Верховная Рада,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,знания,Олег Ляшко,liashko,розвиток,oleg liashko,rpl,День Студента.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.