Камерна робота. Ще 50

19 листопада 2012, 09:51
Власник сторінки
0
1981

Цей мій перелік прочитаних книжок, як і попередній, - спроба обміну враженнями з тими, у кого менше вільного часу. Всі оцінки - виключно суб’єктивні і не претендують на істину для інших.

Зовнішня несвобода стає майже непомітною, якщо ти постійно працюєш над  розширенням внутрішнього простору. Думаю, що це справедливо не тільки для  в’язнів офіційних тюрем та колоній, але й для будь-якої думаючої людини в  Україні.

Поки Янукович та Азаров вчепилися за владу, як мертвий за свічку, їхнім  переконаним опонентам варто зміцнювати головну зброю проти режиму – інтелект. А  непереконаним, ніби аполітичним українцям, теж корисна ця робота – хоча би для  того, щоб не бути пошитими в дурні тупим, пихатим, ненажерливим і голим духовно  бандвом з претензіями на статус еліти.

Цей мій перелік прочитаних книжок, як і попередній, - спроба обміну  враженнями з тими, у кого менше вільного часу. Всі оцінки – виключно  суб’єктивні і не претендують на істину для інших.

! означає вищий клас, ++ і + позначають дуже гарні і просто добрі  книжки. * позначає речі, які не  викликали у мене задоволення.

Буду вдячний за аналогічні рекомендації, пропозиції та зауваження, чекаю їх за адресою pressa-samooborona@ukr.net.





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.