Зупинити вбивства безпритульних тварин!

20 листопада 2012, 20:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
745
Зупинити вбивства безпритульних тварин!

Сьогодні у Верховній Раді відбулося багатолюдне зібрання зоозахисників.

Представники громадських організацій, які боряться за права тварин, з кожного району столиці об'єднались в єдину громадську Раду по вирішенню проблем, пов'язаних з безпритульними і бездоглядними тваринами у місті Києві.

Вони обурені, що на всі листи, адресовані ними в Київську міську раду, йдуть одні відписки. А Попов і Мазурчак, які безпосередньо мали б опікуватися ситуацією, недоступні для захисників тварин. Влада розповідає про начебто виділені 117 мільйонів гривень, але жодної копійки не витрачено на будівництво притулків і стерилізацію тварин.

Всі присутні на зібранні одноголосно запропонували обрати мене головою громадської Ради. Я щиро вдячний зоозахисникам за довіру, бо підтримка і захист наших чотирилапих друзів - це мій життєвий принцип. Ще редагуючи газету "Свобода", ми постійно друкували матеріали на цю тематику. Упевнений, що новостворена громадська Рада змусить міську владу почати вирішувати проблеми безпритульних тварин. Але вважаю, що очолити цю організацію має людина, яка постійно цим займається, яка живе цим. Тому за моєю пропозицією головою Ради була обрана Марія Нікіточкіна, відома в Україні зоозахисниця, яка вже багато років поспіль присвячує своє життя тваринам.

Водночас зоозахисники завжди матимуть мою підтримку. Як новообраний депутат, буду відстоювати інтереси громадських організацій у Верховній Раді. Я хочу жити в Києві і в Україні, де не вбивають нещасних безпритульних тварин.

 

 

Ваш Олег ЛЯШКО,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України 

http://www.liashko.ua/

http://rpl.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Украина,Верховная Рада,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,зоозахисники,oleg liashko,rpl,зоозахисні організації
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.