Буду створювати фракцію у ВР

21 листопада 2012, 06:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1049
Буду створювати фракцію у ВР

Не дамо регіоналам провести узурпацію українського парламенту

Вважаю своїм обов'язком перед Україною створити фракцію у новій Верховній Раді.

Українці зробили свій вибір. Але він неправильний, час це доведе. Оскільки фракції Радикальної партії у парламенті не буде, я планував, як і раніше, бути позафракційним опозиційним депутатом. Але зміни до регламенту, за які проголосувала Рада ще нинішнього скликання, змусили мене відмовитись від цього задуму.

Прийняті Партією регіонів зміни до регламенту Верховної Ради України позбавляють позафракційних народних депутатів можливості повноцінно працювати у вищому законодавчому органі країни.

Зрозуміло, для чого регіонали це роблять. Вони хочуть загнати в стойло всіх самовисуванців і представників малих партій, позбавивши кожного з них реальних повноважень народного депутата.

Тому я пропоную свій рецепт не здаватися під тиском провладної партії - створення єдиної потужної фракції з незалежних депутатів.

Це дозволить не дати Партії регіонів узурпувати парламент. Іншого шляху немає. Фракція, яку можна так і назвати "Позафракційні" або "Незалежні". Жодних зобов'язань, крім спільного захисту права кожного з членів фракції на повноцінну роботу в парламенті, щоб кожен обраний людьми депутат міг виступати з тих питань, з яких вважає за потрібне, щоб депутат міг працювати у тому комітеті, де зможе проявити свої професійні здібності.

Голосування кожного депутата з "позафракційних" має бути його особистою справою. Хай кожен голосує по совісті та згідно своїх політичних переконань. Певен, ідея такої фракції - це єдиний шлях протидіяти узурпації. Я вже веду переговори з багатьма народними депутатами і бачу їх розуміння та підтримку.

Фракції - бути!

 

Олег ЛЯШКО,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України 

 http://www.liashko.ua/  

 http://rpl.kiev.ua/

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,регламент,Україна,Олег Ляшко,Партія регіонів,влада,liashko,oleg liashko,rpl,фракція,позафракційні
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.