Партія регіонів підписала угоду з дияволом

22 листопада 2012, 07:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1825
Партія регіонів підписала угоду з дияволом

Нинішня влада служить сатані

Те, що парламентська більшість проголосувала за закон "Про введення біометричних паспортів" - злочин проти православних українців. Депутати, які голосували за цей законопроект - бісоводимі.

Біометричний паспорт - це сходинка в пекло. Регіонали чітко показали, що вони служать сатані. Тому цю диявольську Партію регіонів треба терміново заборонити за геноцид українського народу: соціально-економічний, національно-культурний та релігійний. В Біблії є пророцтво про біометричні паспорти: "І зводить вона мешканців землі через ознаки, що їх дано їй чинити перед звіриною, намовляючи мешканців землі зробити образа звірини, що має рану від меча, та живе. І дано їй вкласти духа образові звірини, щоб заговорив образ звірини, і зробити, щоб усі, хто не поклониться образові звірини, побиті були. І зробить вона, щоб усім малим і великим, багатим і вбогим, вільним і рабам було дано знамено на їхню правицю або на їхні чола, щоб ніхто не міг ані купити, ані продати, якщо він не має знамена ймення звірини, або числа ймення його… Тут мудрість! Хто має розум, нехай порахує число звірини, бо воно число людське. А число її шістсот шістдесят шість" (Одкровення Івана Богослова, розділ 13, вірші 14-18).

Я категорично проти цього законопроекту. Але, коли за нього голосували, мене не було у сесійній залі, і хтось з депутатів взяв гріх на душу, проголосувавши моєю карткою "за" цей клятий законопроект. Я вже написав заяву до Голови Верховної Ради з вимогою відкликати мій голос. Обов'язково дізнаюсь, хто з колег депутатів зробив таке неподобство і закличу його сповідатися за це у церкві.

 

Олег ЛЯШКО,

Православний християнин,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України

 http://www.liashko.ua/   

 http://rpl.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,liashko,oleg liashko,rpl,біометричні паспорти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.