Хай депутати ночують на вокзалах

29 листопада 2012, 09:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1816
Хай депутати ночують на вокзалах

Регламентний комітет Верховної Ради повідомив, що близько 180 новобраних народних депутатів звернулися з проханням надати їм житло від держави.

Я вважаю, що це цинічно і аморально, адже в країні є маса людей, які значно більше потребують державного житла.
Хай на вокзалі ночують, якщо вони справді не мають де жити. Певен, кожен з новообраних депутатів може собі дозволити житло: подивіться, скільки грошей вони витратили на виборчу кампанію.
Яка ганьба, що в нашій державі мільйонери йдуть у Верховну Раду, ще й отримати від держави квартиру хочуть. Всі кошти, які виділяються у бюджеті на побудову і утримання депутатського житла і державних дач, разом із межигір'ями, конче-заспами та пуще-водицями - всі ці сотні мільйонів гривень щороку - треба перенаправити на будівництво житла для тих людей, які його найбільше потребують. Це багатодітні сім'ї, сироти, інваліди, молоді сім'ї, які не мають можливості купити квартиру і роками тиняються по найманих кутках, часто вже зі своїми дітьми.
Коли я вперше став народним депутатом у 2006 році, то одразу написав заяву про відмову від депутатської квартири, оскільки вважаю це цинізмом.

Олег ЛЯШКО,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України


 http://www.liashko.ua/  

 http://rpl.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: РПЛ,квартири,Олег Ляшко,депутати,liashko,цинізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.