Бюджет/ Рекет

04 грудня 2012, 14:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2573

Сьогодні я голосував "проти" прийняття проекту державного бюджету України на 2013 рік.

Як заступник голови бюджетного комітету я не згоден з багатьма положеннями законопроекту. Це бюджет без стимулювання економічного розвитку. Із таким бюджетом олігархи стануть ще багатшими, а бідні - ще біднішими. Нинішня влада збільшує податки, апелюючи до світового досвіду. Але ж в усьому світі піднімають податки для багатих, а у нас - для бідних. Наша влада також посилається на уряди європейських країн, які заморожують зростання зарплат і пенсій. Але ж європейські зарплати і пенсії дозволяють людям пристойно жити. Тоді як більшість українців не знають, як їм вижити на копійчані подачки від уряду. І це в той час, коли видатки на владу і правоохоронні органи суттєво зростають.

Переконаний, що проект державного бюджету України на 2013 рік поданий у порушення вимог закону. Уряд, який у відставці, подає проект, за який голосує Верховна Рада 6 скликання, яка доживає останні дні і не має права голосувати за новий бюджет. Але влада розуміє, що наступний парламент не буде настільки контрольованим і ручним, як нинішній.

Проектом бюджету передбачено зростання в 2013 році прожиткового мінімуму, зарплат і пенсій на 55-70 гривень. Хай би депутати і міністри жили на такі гроші! Влада хоче обікрасти людей до нитки і цим бюджетом поводить себе, як рекетир.


Олег ЛЯШКО,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України


http://www.liashko.ua/
http://rpl.kiev.ua/  


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,парламент,Радикальна партія,бюджет 2013,Олег Ляшко,liashko
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.