Без потужної армії не буде сильної держави!

06 грудня 2012, 09:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
695

Дорогі браття, сердечно вітаю Вас з Днем Збройних сил України!

Бажаю міцного козацького здоров’я, силта терпіння, щастя Вам і Вашим родинам! Сила та міць нашої держави неньки-України - у єдності армії та народу. Тому прийміть найщиріші вітання й надалі нагадуйте всьому світу про те, що Україна у надійних руках, вона незламна, допоки є люди, які стоять на її захисті.На наших військовихпокладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу.

Українська влада, яка грою долі, знову почала керувати державою, повинна пам’ятати, що армія — це основний елементстабільного і впевненого розвитку України. Тому рівень забезпечення військовослужбовців має бути відповідним.Сьогодні, до складнощів служби, військовослужбовці переживають численні життєві проблеми, насамперед житлові, їх позбавляють квартир, платять мізерну зарплату, позбавляють належного медичного забезпечення. Влада не задумується, що не приведи Господь, прийде час і її представників не захистять ті, кого вона постійно ігнорує.

Саме тому, коли Радикальна партія прийде до влади, я даю слово Вам, дорогі воїни, сини України, ми забезпечимо Вам гідне життя. Бо без потужної армії не буде сильної держави!


Олег ЛЯШКО,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України


http://www.liashko.ua/
http://rpl.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Украина,ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,армія,День Збройних Сил України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.