Незручне питання

10 грудня 2012, 06:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
978

Питання, яке змусило мене задуматись (від Facebook-користувача Igor Kovalski): "Як Ви ставитесь до того, що Ірина Луценко стане народним депутатом?".

 В цілому, я підтримую.

З одного боку - я категоричний противник того, щоб родичі політиків теж ставали депутатами, категоричний противник всіх форм клановості. У нас не той рівень політичної культури, щоб робити з Верховної Ради Палату Лордів, Але з іншого боку - конкретно у даному випадку я радий, що пані Ірина буде в парламенті

Тому, що ніхто краще не захистить і не підтримає чоловіка, ніж його дружина. Знаю по собі. Свого часу, коли за вказівкою Кучми я сидів в тюрмі за опозиційну журналістську діяльність, моя дружина приїздила до мене щодня, я отримував нормальні передачі і за хабарі, які платили дружина, мав можливість щодня ходити в душ.

Юра Луценко, хоча у мене теж є претензії до нього, як до Міністра МВС, сидить у тюрмі виключно з політичних переконань. Тому йому потрібна підтримка як політв'язню і я готовий всіма силами допомагати пані Ірині.

Певен, вона ніколи не стане тушкою і буде боротися за звільнення політв'язнів і за звільнення України від регіоналівської банди!


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України


http://www.liashko.ua/

http://rpl.kiev.ua/ 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Луценко,ВР,депутат,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.