Захистимо багатодітну сім'ю, яку хочуть вигнати з квартири

12 грудня 2012, 08:45
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
762

Позавчора у вечері до мене звернулась багатодітна родина Алли Буртової з проханням допомогти їх сім’ї.


Незаконним способом у самий розпал зимових морозів жінку з шістьма дітьми намагаються викинути на вулицю. Протягом багатьох років ці добрі люди доглядали недієздатного інваліда з синдромом Дауна. Після його смерті рішенням суду квартира перейшла до Буртових. Але невдовзі вияснилось, що бізнесмен Улицький, родич через п’ять поколінь, який жодного разу не бачився з померлим троюрідним дідусем, незаконним шляхом оформив угодою дарування квартири на себе. Враховуючи те, що інвалід, який там проживав, був визнаний лікарями недієздатним, права підписувати документ не було.Після розгляду цієї справи судовий виконавець взяв на себе виконання незаконного і неправильно оформленого рішення суду. І вчора о 11 ранку ця бідна сім’я вже мала з валізами стояти на вулиці. Коли позива-бізнесмен і судовий виконавець дізнались, що в квартиру родини Буртових їду я

з однодумцями і журналістами, вони злякались не на жарт, і просто передали лист, де вказується, що Аллі з сім‘єю дали відстрочення, і звільнити квартиру їм треба 25 грудня. Ось такий подарунок шістьом бідним діткам піднесла куплена суддівська мафія у переддень Нового Року. На жаль, в силу форс-мажорних обставин я не зміг приїхати. Але захищати багатодітну сім'ю приїхав мій заступник Андрій Лозовий разом з іншими не байдужими людьми та ЗМІ. Зараз ми готуємо депутатський запит у прокуратуру і робитимемо все можливе щоб не допустити виселення з квартири багатодітної родини. Закликаю всіх 25 грудня о 11 ранку підтримати сім'ю Буртових: Київ, проспект Комарова 16, квартира 10.Я щиро дякую тим людям, які відгукнулись на моє прохання прийти сьогодні і підтримати цю родину. Хай знають ці олігархи, що не все в житті вирішують гроші!

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України

http://www.liashko.ua/

http://rpl.kiev.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: квартира,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,Бортові
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.