Яценюк - найбільший виробник "тушок" в парламенті

13 грудня 2012, 13:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2295

Впевнений, що Яценюк у Верховній Раді займається виробництвом тушок, які потім служать владі.

Обрання регіонала Володимира Рибака на посаду спікера Верховної Ради підтвердило, що комуністи, які позиціонували себе опозицією до влади, сьогодні є її складовою.

Сьогоднішнє голосування комуністів за Рибака – це свідчення того, що вони всі 20 років, як були з владою – кровосісі, так і залишаються. Володимир Рибак - дуже досвідчена людина, але Президент, який вніс його кандидатуру, він робить велику помилку. Бо його час і час Азарова пройшов. Рибаку треба було бути спікером років 20 тому, а не як зараз - у 67 років.

Крім того, я вважаю, що головною людиною, яка займається виробництвом і продажем «тушок» у Верховній Раді, є Арсеній Яценюк. Я проти тушок, але ще більше проти тих, хто їх створює. І треба вже втілити в життя термін – не просто тушки, а тушки кролика. Переконаний, що у Верховній Раді сьомого скликання ми побачимо ще не одну тушку. І ті, хто найбільше кричить, що вони від опозиції, вони насправді служать владі.

У Верховній Раді як завжди суцільний безлад - постійні бійки у сесійній залі парламенту та побиття народним депутатом працівника Державної служби охорони в котрий раз це підтверджує.

Оті вожді, які пройшли по партійних списках, вони, на жаль, не зустрічались з людьми. Люди на те, що бачать у Верховній Раді - вони плюються. Я питаю того, хто вчора побив охоронця на 5 під’їзді парламенту, вибив йому зуби. Якщо ти такий сміливий, піди вибий зуби Азарову, вибий зуби Януковичу, Єфремову чи навіть мені. Для чого ви б’єте тих нещасних хлопців, ми не для того прийшли в Верховну Раду.

Закликаю шановних депутатів – поважайте тих людей, які вас обрали!

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України

http://www.liashko.ua/

http://rpl.kiev.ua



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,РПЛ,Олег Ляшко,депутати,liashko,Рибак
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.