Мустафа чув дзвін, та не знає, де він

13 грудня 2012, 17:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2307

Зараз мене у Facebook завалюють питаннями, чи правда те, про що написав на "Українській правді" Мустафа Найєм, що я начебто стоячи аплодував відеозверненню Януковича.

На це мушу сказати: Мустафа або провокатор, або "чув дзвін, та не знає, де він". Я був у залі під час трансляції цього так званого послання Президента до народу (воно мені нагадало скоріше ритуальне новорічне вітання), але сидів. Встав тоді, коли колега Лев Миримський, який сидить поруч, попросив дати йому можливість вийти. Хай Мустафа протре очі і перегляне відеозапис з Ради.

Я йому, до речі, щойно подзвонив і попросив його перепитати в Миримського, що саме так і було. Але Мустафа мені сказав, що дуже зайнятий і йому не до цього. Отак: як оббрехати - то швиденько, а як вибачитися за неправду - то не до цього. Сподіваюся, що УП таки видалить цю брехню про мене і вибачиться.

 

Цей самий текст я відправив головному редактору "Української правди" Олені Притулі.

Чи поставить редакція мою відповідь і чи розберуться вони з публікацією відвертої  брехні - чітко покаже, чи дотримується УП журналістської етики.

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua/
http://rpl.kiev.ua 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,президент,ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,звернення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.