Заборонимо пенсіонерам обіймати вищі державні посади

18 грудня 2012, 13:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1996

Ми підготували проект закону про заборону пенсіонерам обіймати вищі державні посади.

Ініціатива зареєструвати у парламенті відповідний документ зумовлена призначенням на посади прем’єр міністра та голови Верховної Ради пенсіонерів, в той час, коли молодь з вищою освітою сидить без роботи і не має можливості приймати участь у розбудові держави.

Я з повагою ставлюся до Володимира Рибака, проте у такому поважному віці він мав би займатися онуками, вирощувати огірки та помідори на дачі. Його час, як і час Азарова вийшов. Він міг би бути спікером двадцять років тому, але не сьогодні. 

Прем'єр-міністру України Миколі Азарову вчора виповнилось 65 років. Яка ганьба, що країною керують пенсіонери в той час, коли мільйони молодих дівчат і хлопців не мають роботи і зарплати. Роблю Азарову подарунок на день народження - ініціюю законопроект про заборону пенсіонерам обіймати вищі державні посади.



Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.