Чому я не голосував за розподіл парламентських комітетів?

25 грудня 2012, 17:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1013

За розподіл керівних посад у парламентських комітетах я не голосував.

Тому, що це чергова змова між владою і так званою опозицією. Горе-опозиціонери отримали свої крихти з панського столу - і задоволені. Влада і "опозиція" чітко показали, що вони - частинки одного ланцюга. Регіонали загарбали всі принципово важливі парламентські комітети. Ялова і недієздатна опозиція здалась регіоналам і віддала їм керівні посади у комітетах з контрольними функціями, перш за все бюджетному, фінансово-банківському, митно-податковому, регламентному. Зате "опозиціонер" Мартиненко знову очолив паливний комітет, а протеже Яценюка Іванчук - комітет, який відповідає за тендерні закупівлі. Ось чому полум'яні "опозиціонери" проігнорували заклик Юлії Тимошенко не брати взагалі участі в розподілі комітетів. Ще раніше вождики Яценюк, Турчинов   не звернули увагу на Юлю, коли вона вимагала не брати депутатські мандати на знак протесту проти фальсифікації виборів. А ще раніше вони не почули її вимоги не голосувати за Закон про вибори, завдяки якому регіонали сьогодні мають більшість у Раді. Хай би ці "опозиціонери" так боролися за звільнення Юлії Тимошенко, як вони останній тиждень гризлися за посади в комітетах.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


http://www.liashko.ua/
http://rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,Турчинов,ВР,Рада,парламент,Ляшко,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,Кабінет Міністрів,міністри
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.