Влаштуємо Азарову "веселий" Новий Рік!

28 грудня 2012, 16:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3367

За кілька днів країна зустрічатиме Новий рік, а згодом - Різдво Христове.

Це найулюбленіші свята нашого народу. Але сьогодні настрій в людей не святковий. Мільйони українців працівників бюджетної сфери досі  не отримали заробітну плату ще за листопад. Мільйони сімей не мають за що зібрати святкового столу. Ось таке «покращення» ми маємо від нинішньої влади. Такого знущання люди не знали за всю історію незалежної України. Тим часом, наші можновладці вже гріються на Канарах і Мальдівах, жируючи там за народний кошт. Про яке "покращення" йде мова, коли новоспечений міністр праці і соціальної політики уникає запитань від журналістів на тему, коли людям віддадуть зароблене? Вона каже, що після Нового Року відповідатиме, а що робити лікарям, вчителям, робітникам промисловості, інженерам, коли їм нема за що навіть дітям мандаринів купити на Новий рік.

За інформацією Державної служби статистики, борг по зарплаті в Україні станом на 1 грудня перевищив 950 мільйонів (!) гривень. Тобто зараз реальна сума заборгованості понад мільярд.

З усією відповідальністю заявляю, що не дам спокою жодному чиновникові, поки він не виконає своїх конституційних обовʼязків перед громадянами. Поки хоч одна українська сімʼя зустрічатиме Новий рік без грошей, сидячи «на бобах». Я не йду в новорічну відпустку і не дам спокійно відпочивати нікому з можновладців, починаючи з Печерських пагорбів і закінчуючи місцевими  райдержадміністраціями.

Попереджаю всіх міністрів, керівників областей та районів, що ми почали складати «чорний список» чиновників, які затримали людям зарплату. Цей список ми оприлюднимо перед всією країною. Щоб українці знали своїх «героїв».

Радикальна Партія Олега Ляшка вимагає негайного погашення державою заборгованості перед бюджетниками. Інакше спокійного відпочинку не буде ні в кого з можновладців. Це я їм обіцяю!



Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії 

 http://www.liashko.ua/ 
  http://rpl.kiev.ua

             


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: парламент,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,влада,liashko,українці,oleg liashko,борг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.