Депардьє гірше тушки

05 січня 2013, 13:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1565

Про ситуацію з Депардьє говорять навіть бабусі на базарі, куди я сьогодні прийшов купити сала.

Насправді не треба ускладнювати, все просто. Великий актор зіграв роль зрадника. І ця роль йому подобається. Для Депардьє гроші значать більше, ніж Вітчизна. Чимось він нагадує тушок в українському парламенті. Тільки французький актор поступив ще огидніше - перерізав свій зв'язок з Рідною Землею. А логіку Бріджіт Бардо взагалі складно зрозуміти. Як захисник тварин з досвідом, я добре знаю, що у Росії, так само, як і, на жаль, в Україні та інших пострадянських країнах, одне з найнегуманніших у світі поводження з тваринами. Де логіка? А Франції, до речі, справді варто запропонувати своє громадянство Ходорковському.


Не розумію людей, які захищають Депардьє. Він визнав, що гроші для нього дорожче Батьківщини. Щодо 75%-нього податку на розкіш, який ввів Франсуа Олланд - це дуже правильний податок. Треба радикально зменшувати податки дя бідних і водночас радикально збільшувати податки для олігархів. І коли Радикальна партія матиме більшість у парламенті - ми так і зробимо. А якщо після цього Ахметов-Пінчук-Коломойський-Фірташ відмовляться від українського громадянства - скатертиною дорога! Рано чи пізно в Україну має прийти час справедливості

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.