Підприємці освідчились у любові до курсу Азарова

09 січня 2013, 08:57
Власник сторінки
український політик, народний депутат України 5-х скликань, міністр охорони довкілля та ядерної безпеки 1992-1998 рр.
0
1195

У прем'єра Азарова, нарешті, знайшли вдячних підприємців, які його люблять



 "Асоціація хмельницьких ринків", яка об'єднує 30 тисяч підприємців, надіслала Азарову листа з подякою за підтримку малого та середнього бізнесу. Хмельничани в традиціях радянського епістолярного жанру висловили сподівання, що співпраця з прем'єром "набуде нової якості та глибини". 


Змушений застерегти Азарова: уклінно дякувати прем'єра мають не ринки, де 90% товарів – іноземного походження, а національний виробник, який мав би на 70% забезпечувати потреби українців у товарах широкого вжитку, – одязі, взутті, меблях, харчах, побутовій техніці тощо. А це, до речі, в країнах ЄС – сфера виробничої діяльності саме малого та середнього бізнесу.

"Вдячний" лист Азарову є ще одним підтвердженням того, що політика сприяння імпорту, попри клятви уряду у вірності українській економіці, процвітає в країні. І ніякого позитиву ні українцям, ні самому прем'єру від цього не було і не буде. Бо нехтування національним, власним виробництвом призводить до соціально небезпечних ситуацій, – зростання цін, вимивання коштів, скорочення робочих місць, політичних криз.

Деякі приклади невиліковної любові уряду до імпорту не сходять з перших сторінок ЗМІ. Чого вартують хоча б "славнозвісні" потяги "Хюндай", які на відміну від продукції Крюківського вагонобудівного заводу, пасажирів не возять навіть по фантастичних урядових цінах, а лише висотують державні кошти на нескінченні ремонти! То чи згадає уряд про власне, – українське?

УНП закликає Азарова не тішитись сумнівними подяками, а дати поштовх політиці сприяння національному виробнику, бо саме це є головним завданням уряду в будь-якій цивілізованій країні, – від європейських до країн Далекого Сходу та США.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.