Влада хоче вбити Юлію Тимошенко. Морквоїд тільки радий

09 січня 2013, 15:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1153

Бандитська влада продовжує знущаєтися над лідером народної довіри, моєю давньою бойовою подругою Юлією Тимошенко.

Цей підлий режим боїться її, як чорт ладана, тому не бачить ніякого іншого шляху, окрім як фізично знищити її. Ця влада настільки брудна, позбавлена будь-яких моральних принципів, що заглядає під спідницю хворій жінці, споглядає за нею у туалетах та у спальні.

Регіоналівські шпигуни слідкують за кожним кроком Юлії Володимирівни.

Однак мені не зрозуміло, що в цей час робить морквоїд Яценюк, який зухвало зайняв її місце на свободі? Чому так звана опозиція забилась по теплих норах на Мальдівах-Сейшелах тоді, коли влада катує їх лідерку? Куди зникли ці «браві солдати», які до виборів на кожному кроці заявляли про її визволення? Бо Яценюку і його підлабузникам вигідно знищення Тимошенко так само, як і владі. Від однієї думки про те, що Юля колись вийде на волю, у Яценюка трусяться коліна. Юля, тримайся, я з тобою!

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
http://www.liashko.ua/
http://rpl.kiev.ua



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Яценюк,кролик,Ляшко,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,вбивство,РАдикальн апартія Олега Ляшка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.