Свої Крути!

29 січня 2013, 08:08
Власник сторінки
Голова Батьківщини Молодої
0
827

Цього року поїхати до Крут вирішили з друзями з Молодої Батьківщини, Молодого Народного Руху та Молодіжного Націоналістичного Конгресу за кілька днів до офіційного вшанування.

Наша подорож вдалася саме такою, як планували - без зайвого галасу, дуже спокійною і натомість - особливою. Щире спілкування біля монументу пам"яті Гроїв Крут, по-європейськи затишний Музей і безмежна тиша, яку деколи здригає поїзд, який нагадує про це особливе місце.

Крути - це наш символ боротьби, який продерався крізь мряку історії, незважаючи на неодноразові спроби його спаплюжити. Як не намагалися в "совєцькій" історії знищити пам"ять про Крути або прийнамні видати смерть безглуздою, але українські патріоти, молоді київські гімназисти - це Герої, пам"ять про яких жива. Вони виконали бойове завдання і зупинили більшовицьких окупантів у їх наступі на Київ.

Для багатьох молодих українців вперше відвідати Крути - це вже вчинок. Кожен у сьогоднішній Україні здійснюючи кроки боротьби з окупаційним режимом проходить свої Крути. Їх пройшли і сумських студенти, які засуджені за політику, зобразивши графіті, яке тільки здалека нагадувало президента. 

Учорашня "капуста" для кремлівського блазня-українофоба Жириновського від молодої україської журналістки - це вчинок вартий поваги. Навіть прийти на вибори і здійснити свій вибір без "гречки" - це вже пройти випробування. Не бути байдужим до України - це пройти свої Крути!

Вічна пам"ять нашим Героям, що поклали свої життя за Україну в бою під Крутами!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Крути герої пам'ять Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.