Закликаю Європу не розмінювати Україну на дешевий газ

29 січня 2013, 12:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
953

ЄС може повторити помилки Мюнхенської змови 1938 року

Як народний депутат України я звернувся до Європейської комісії із закликом підтримати Україну, від якої "Газпром" вимагає 7 мільярдів доларів за недобір газу. Як відомо, наразі Європа не втручається і навіть не коментує конфлікт. На жаль, Єврокомісія зайняла позицію Понтія Пилата, умивши руки, і залишивши Україну напризволяще. Представник єврокомісара з питань енергетики Гюнтера Оттінгера Марлен Холзнер заявила лише те, що вони сподіваються, що дана ситуація ніяк не вплине на поставки російського газу в Європу. Така позиція ЄС вигідна Москві і нагадує Мюнхенською угоду 1938 року, коли лідери Британії та Франції здали Гітлеру Чехословаччину, що в підсумку призвело до Другої світової війни.

Сьогодні існує загроза нової Мюнхенської змови, тепер вже проти України, якщо Європа здасть Путіну Україну в обмін на знижки на газ. Сподіваюсь, що європейське співтовариство, все-таки, стане на захист нашої держави. Без незалежної України не буде Великої Європи.

 

 

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

 http://www.liashko.ua             

 http://rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: газ,Росія,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Путін,Європа,угода,Євросоюз,договір
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.