Яценюк займається політичною мастурбацією

31 січня 2013, 11:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1635
Яценюк займається політичною мастурбацією

Так звана опозиція тільки імітує процес звільнення Юлії Тимошенко.

Сьогоднішні збори депутатів без регіоналів та комуністів могли стати оксамитовою революцією в парламенті, натомість "опозиційні" вождики перетворили ці збори на чергову комедію на втіху регіоналів. Раніше до мене звернулись представники секретаріату фракції "Батьківщина" з проханням підписатися за проведення позачергової сесії. Звісно, я підтримав і в той же день дав доручення помічниці поставити факсиміль мого підпису. А вчора від імені "об'єднаної опозиції" Турчинов закликав всіх небайдужих депутатів підтримати проведення сьогоднішніх зборів. Оскільки для мене звільнення Юлії Тимошенко важливіше власних політичних амбіцій, я прийшов на збори. І, уявляєте, ці подонки, які просили мене підписатися і підтримати збори - вони навіть не дали мені можливості виступити! Це так вони закликають всіх "об'єднуватися " заради звільнення Тимошенко? Насправді сьогодні горе-опозиціонери остаточно довели, що вони і не збираються звільняти Юлю. Яценюк мріє про те, щоб вона якнайдовше сиділа у тюрмі, а він разом з іншими "вождиками" і надалі, заробляючи рейтинг на горбу Тимошенко, служитиме Януковичу.

 

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua                 

http://rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,кролик,Ляшко,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,регіонали,liashko,комуністи,oleg liashko,rpl,вирок,сууд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.