Не вірте брехні!

31 січня 2013, 15:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2614
Не вірте брехні!

Прикро, що ЗМІ перекручують мої слова, мовляв, Ляшко визнав, що його підпис за проведення позачергової сесії ВР не справжній.

Прикро, що ЗМІ перекручують мої слова, мовляв, Ляшко визнав, що його підпис за проведення позачергової сесії ВР не справжній. Оскільки мене справді не було в Украіні, я дав доручення поставити факсиміль мого підпису. Факсиміль заміняє підпис! Його ставила моя помічниця за МОЇМ безпосереднім дорученням. Влада видає бажане за дійсне, начебто не вистачає підписів за проведення позачергової сесії парламенту. Дуже не хотілося, щоб журналісти їй підігрували. Водночас мене неприємно дивує те, що Віталій Кличко не поставив свій підпис. Якщо він справді хворий, то в чому проблема? Нещодавно я теж мав проблеми зі здоров'ям - і помічниця приїжджала до мене додому, я підписував всі необхідні документи. Той, хто хоче, шукає можливість, а той, хто не хоче - шукає причину. Якщо бути відвертим, то позачергову сесія ВР, очевидно, справді не відбудеться, але не через брак підписів, а через те, що так звана опозиція здалася регіоналам, замінивши термінове засідання парламенту на трагікомедійну виставу, яка сподобалась Партії регіонів.



Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua                 

http://rpl.kiev.ua



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,підпис
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.