Раби, подножки, грязь Москви

04 лютого 2013, 13:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1275
Раби, подножки, грязь Москви

Маски знято. "Батьківщина", "Свобода" і Медведчук разом намагаються заблокувати і дискредитувати видобуток сланцевого газу в Україні.

 Почитайте заяви "Свободи" і так званого "Українського вибору" Медведчука проти сланцевого газу - аргументи однакові, наче їх писала одна людина. Згодом до них приєдналася "Батьківщина". Сьогодні представники цієї партії Кожем'якін, Аваков та інші зареєстрували у Верховній Раді законопроект "Про введення мораторію на пошук, розвідку та видобування нетрадиційних вуглеводнів". Думаю, що "Газпром", для якого Україна - найбільший споживач природного газу, гучно аплодує цій "державницькій" ініціативі депутатів. Зверніть увагу: свободівці, батьківщинці і медведчуківці під приводом боротьби за екологію проводять спільні мітинги проти сланцевого газу, як це було в Донецьку 2 лютого. Насправді видобуток сланцевого газу - це важливий крок до реальної економічної незалежності України, це можливість хоча б частково звільнити нашу Вітчизну від рабських кайданів "Газпрому". Неважливо, що угоду з "Shell" підписала нинішня влада, економічна політика якої в цілому провальна. В ситуації, коли агресія "Газпрому" тільки загострюється, українські політики мають думати про державу, а не діяти за ганебним ленінським принципом "чим гірше - тим краще". Великий Кобзар писав про таких: "Раби, подножки, грязь Москви". Боротися проти сланцевого газу - це боротися проти української незалежності.

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua                   

http://rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Медведчук,Росія,свобода,Батьківщина,Радикальна партія,liashko,Кобзар,oleg liashko,rpl
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.