Попова – у відставку

07 лютого 2013, 12:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
738
Попова – у відставку

Сьогодні Радикальна партія разом з іншими опозиційними силами і громадськими організаціями пікетувала будівлю Київради.

Наша головна вимога - це відставка Попова, оскільки він як керманич міста не справляться з елементарними господарськими проблемами. Регіонал Попов показав усім киянам, що у столиці буває ще гірше, ніж за Черновецького. За Льоні Космоса кияни плювалися, коли виходили з брудних і неприбраних під’їздів. Зими за Черновецького були важким випробуванням для автомобілістів, а за Попова зима стала справжнім армагедоном. Тепер не лише автівки, але й звичайні пішоходи не можуть без остраху вийти з будинків, оскільки бояться - якщо на голову не впаде бурулька, то переламаєш усі кістки на глибах льоду, який розтане у травні, через те, що ставленнику Попову наплювати на прибирання снігу. На сьогоднішній день тисячі жителів столиці отримали численні травми та переломи, а у деяких бездіяльність Попова забрала найцінніше – життя. Це при тому, що кияни справно сплачують за житлово-комунальні послуги, хоча тарифи безпідставно зростають, як гриби після дощу.Хвала Богу, хоч погода зжалилась над киянами. Але з танучим снігом зійшло все покриття на дорогах. Той асфальт, на який ще влітку Азаров і Попов «витратили» кошти мільйонів українських громадян, тепер наче після бомбардування. Також Попов персонально несе відповідальність за масове варварство - отруєння безпритульних тварин. Він же - винуватець масового закриття лікарень у столиці.

Саме тому Радикальна партія вимагає відправити Попова у відставку, а не обмежуватися звільненням дрібних чиновників. 

Риба гниє з голови!


 

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua                    

http://rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: дороги,люди,КМДА,Ляшко,Попов,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,міська рада,мітинг,oleg liashko,rpl,мер,пікетування,міська адміністрація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.