Ми врятували українське радіо

11 лютого 2013, 12:41
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
895
Ми врятували українське радіо

Сьогодні під Кабміном Радикальна партія провела акцію на захист закритих безпідставно радіостанцій "Промінь", "Культура", "УР-1" та "УР-3".

Нема нічого дивного, що безкультурній владі хочеться закрити радіо "Культура": регіонали слухають "Мурку" і "А на нарах плакалі дєвчата, вспоміная молодость сваю...". Але нам вдалося зупинити їхнє свавілля шляхом акції протесту. До нас вийшов представник Кабінету міністрів і повідомив, що прем'єр Азаров дав доручення відновити трансляцію цих радіостанцій, слухати які люблять мільйони людей по всій країні. Якщо влада не дотримає слово - ми будемо боротися далі. Прикро, що з усіх політичних партій на захист українського радіо стала лише Радикальна партія.

P.S. Українське радіо ВЖЕ запрацювало! Після нашої акції під Кабміном. Ця перемога довела, що ми можемо захистити Україну, якщо будемо боротись, незважаючи ні на що

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua
http://rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,РП,Кабмін,радіо,радіостанція,ера
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.