Ще немає рішення, чи йтиму я у мери Києва

17 лютого 2013, 16:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1058

Інформація про те, що я йду в мери Києва - не відповідає дійсності. На жаль, ЗМІ недостовірно подають мої слова.

Отже:
1. Радикальна партія, яку я очолюю, самостійно йде на вибори до Київради. Це рішення прийняла конференція Київської міської організації РПЛ. Впевнений, що ми наберемо щонайменше 10-12%, бо за нами підтримка людей, які воліють радикальних змін в державі.
2. На запитання, чи готовий я балотуватися у мери столиці, відповідаю: готовий. Я готовий на все, що у моїх силах, щоб звільнити Київ і Україну від регіоналівської мафії.
3. Остаточне рішення, чи буду я йти у мери, чи Радикальна партія виставить іншого достойного кандидата, чи ми підтримаємо кандидата від іншої політичної сили, чиї погляди у тій чи іншій мірі збігаються з нашими - сьогодні цього рішення ще немає. Ми приймемо його на наступній партійній конференції, яка відбудеться найближчим часом. Все залежить від волі моїх однопартійців, громадськості та киян.
4. Однозначно РПЛ не буде підтримувати Попова, Порошенка та інших кандидатів, які є плоттю від плоті Партії регіонів.
5. Якщо я, все-таки, піду у мери Києва - буду боротися за перемогу. Якщо кияни дадуть мені такий кредит довіри, я ніколи не підведу їх і не розчарую. Водночас мені доведеться згідно закону скласти повноваження народного депутата. Але хвилюватися нашим прихильникам немає причин. Враховуючи рейтинг більше 50% на моєму окрузі, у випадку перевиборів там залізобетонно переможе будь-який кандидат від Радикальної партії. Виберемо найдостойнішого кандидата на з'їзді нашої політичної сили.
6. Про виборців Чернігівщини, які на минулих виборах, дали мені такий високий кредит довіри, я у жодному разі не забуду. У мене досить сил, щоб захищати і чернігівців, і киян, і решту українців.
Нинішня еліта нашої держави - це минуле. За нами - майбутнє.

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua

http://rpl.kiev.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,liashko,Київрада,мер Києва
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.