Яценюк підставив Кличка

18 лютого 2013, 15:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2743
Яценюк підставив Кличка

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що Віталій Кличко буде кандидатом від опозиції на виборах мера Києва.

Як це гидко - казати: «я тебе підтримую», щоб підставити. Підлості Яценюка немає межі: заяву про висунення Кличка у мери зробили без його відома. Це не просто ситуація «Без меня меня женили», це елементарна підстава Кличка. І у Яценюка після цього вистачає совісті закликати до єдності опозиції?

Кролик добре влаштувався за спиною Кличка, бо сам він ні на що не здатен. Діяльність «Удару», який вже два тижні поспіль блокує парламент Яценюк видає за власні заслуги і заслуги фракції, яку він сформував без відома Юлії Тимошенко. Він навіть власних депутатів  зібрати не може, не те, щоб допомогти Кличку блокувати парламент, а щоб вистачило голосів проголосувати за визволення Тимошенко. Він звик нічого не робити і те, що зараз не працює парламент – йому лише на руку.

Сєня - це торгаш, який прикриваючись іменем Юлії Тимошенко, а тепер і Віталія Кличка, збирає собі дивіденди і робить політику за рахунок реальних дій інших людей та партій. Сам він ні на що не здатен.



Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії


http://www.liashko.ua

http://rpl.kiev.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,Кличко,опозиція,Радикальна партія,Олег Ляшко,влада,liashko,oleg liashko,rpl,Ляшкко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.