З Днем захисника Вітчизни

23 лютого 2013, 06:16
Власник сторінки
Народний депутат України
0
1502

Не існує держави, у якій він був одним з найбільших державних свят, уходять у минуле мілітаристські традиції, які цей день супроводжували.

Сьогодні – 23 лютого – День захисника Вітчизни. Менше за все я хотів би політизувати цей день. Не існує держави, у якій він був одним з найбільших державних свят, уходять у минуле мілітаристські традиції, які цей день супроводжували. 

І все ж, в Україні ця дата залишається символом чоловічої сили і мужності, готовності боронити рідну землю, здатності у повсякденному житті поводитися по-чоловічому.

Є цей день і шаною тим, хто сьогодні у військовій формі та зі зброєю у руках захищає Україну. Останні роки важкою кризою вдарили по українському війську та військовослужбовцях, однак не похитнули головного – готовності людей у погонах бути надійною основою нашої держави. Підтверджує це і чи не найвищий рівень довіри до війська в українському суспільстві.

Я не вважаю, що цю дату слід відзначати «із помпою», з парадами, урочистими промовами і масовими заходами. Так само я не можу сказати, що це «свято окупанта». І вже лицемірством з мого боку, колишнього військовослужбовця,буде просто промовчати.

Для більшості українських громадян 23 лютого – це традиція.

Але традиція гарна.

Тож, з Днем захисника Вітчизни!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.