Що подавалося до царського столу? Хай би їх вдавило!..

27 лютого 2013, 17:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2733
Що подавалося до царського столу? Хай би їх вдавило!..

Чим давляться чиновники-держиморди в той час, коли люди живуть напіввпроголодь?

Сьогодні під час трансляції розширеного засідання Кабміну камери випадково зафіксували накриті столи, які ломляться від делікатесів. І це в той час, коли мільйони громадян живуть за межею бідності - це банкет під час чуми. Хай би їх вдавило!

Багато людей не знають, як завтра годувати своїх дітей, а чинуші жирують. Цікаво, чим же давляться ці держиморди. Тож я направив звернення до Міністра Кабінету міністрів Олени Лукаш з вимогою пояснити ситуацію: які страви та напої подавали і найголовніше - скільки бюджетних грошей на це витратили? Люди мають право знати правду про владу.

 

Текст звернення:

 

 

                                                             Шановна Олено Леонідівно!

 

За даними засобів масової інформації, після розширеного засідання Кабінету Міністрів України, яке відбулося 27 лютого 2013 року за участю Президента України Януковича В.Ф., для присутніх на засіданні високопосадовців країни було накрито три столи з метою проведення фуршету.

Судячи із зображення, випадково зафіксованого журналістами, присутніми у прес-центрі Кабінету Міністрів України, помпезність неофіційного заходу, кількість та різноманітність страв на столах дуже ріже око на тлі тяжкої економічної ситуації в країні (за даними Держкомстату, падіння обсягів виробництва у січні 2013 року склало 11,4% порівняно з груднем 2012 року) та тотального зниження рівня життя переважної більшості громадян України.

Зважаючи на вищевикладене, керуючись ст. ст. 16, 17 Закону України «Про статус народного депутата України», прошу Вас надати інформацію про  те, яку суму було витрачено на проведення вказаного фуршету, за рахунок яких джерел здійснено фінансування цього заходу. Також прошу повідомити перелік страв і напоїв, які подавалися на фуршеті.

Про результати розгляду цього депутатського звернення прошу повідомити мене в установлений законом строк.

 

З повагою,

Народний депутат України                                                                 О. В. Ляшко

 

P.S. З нетерпінням чекаю на відповідь. Як і мільйони людей



Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,РП,Кабінет Міністрів,Кабмін,міністри,Столи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.