Наводжу порядок в Київраді (ВІДЕО)

28 лютого 2013, 16:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1109

В Києві буде порядок!

Я не дам зажратим депутатам Київради розпоряджатися майном столиці, як своїм особистим. У виступі я пояснив, чому ми заблокували Київраду і що буде далі.


Київська влада зовсім страх втратила. Вона вже роздає столичні парки і пам’ятники архітектури. Думає,що люди у нас дурні, тупі й сліпі і не помітять, що їх дурять. Зокрема, сьогодні депутати Київради хотіли передати частину Маріїнського парку якимось приватним особам. Мова йшла про передачу в оренду на 15 років 0,5 гектара міського парку маловідомій фірмі і 2 га землі по вулиці Кіквідзе, біля будинку № 17.

Це питання було винесено на голосування директором департаменту земельних ресурсів КМДА Віктором Петруком, але я не дав можливості за нього проголосувати. Треба негайно припинити це розбазарювання землі в Києві, бо в противному випадку я на Майдані догори ногами підвішу не тільки Петрука, але й будь-якого іншого депутата, який буде красти столичну землю і робити на ній свій власний бізнес! Тут мова не йде про наповнення місцевого бюджету, тут мова про те, щоб побільше вкрасти у киян. Не приведи Господь, це питання ще раз буде винесено на голосування – я їм голови повідкручую!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,РП,Київрада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.