Власенка позбавляють недоторканності аби залишити Тимошенко без захисту

01 березня 2013, 14:57
Власник сторінки
Народний депутат України
0
420

Я абсолютно впевнений у тому, що як тільки Власенка позбавлять недоторканності його відразу ж арештують.

Намагання чинної влади позбавити Сергія Власенка депутатської недоторканності не має нічого спільного з правом та чинними положеннями законодавства щодо суміщення депутатського діяльності з його адвокатською практикою. Мотиви, озвучені Регламентним комітетом парламенту, ніщо інше, як привід для його усунення з політичної арени, як відомого опозиційного політика та ефективного і професійного адвоката Юлії Тимошенко. Сергій Власенко досить вдало захищає Тимошенко. Усі ж розмови щодо можливої його заміни ніщо інше, як пусті плітки.


Мотиви влади зрозумілі та не приховані – усіх неугодних поставити у рамки, визначені не чинним законодавством, а Партією регіонів. Я абсолютно впевнений у тому, що як тільки Власенка позбавлять недоторканності його відразу ж арештують.


Хочу наголосити та повідомити усім, хто тихенько злорадствує з приводу цього: я особисто і наша команда юристів готова надавати всю необхідну юридичну підтримку у цій справі, так само як і інші депутати від опозиції. Опір буде шалений. І якщо влада сподівається пересаджати усіх неугодних, то у неї нічого не вийде.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.