Оксана Макар №2

14 березня 2013, 09:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3153
Оксана Макар №2

Моторошна історія трапилась 11 березня у місті Борзна на Чернігівщині.

Майор міліції Сергій Ярошенко ножем розпоров живіт вагітній Оксані Циганюк, убив її ще ненароджену дитину і пошматував обличчя самій дівчині. Найстрашніше, що це вже не перший випадок нелюдського звірства, скоєний цим виродком. Десять років тому Ярошенко теж убив молоду дівчину. Але завдяки впливовим друзям свого батька йому все зійшло йому з рук і він продовжив службу в міліції.

Ми не хочемо і не будемо з цим миритись. Я ляжу кістьми, але ця сволота отримає найсуворіше покарання. Якщо влада знову спробує відмазати вбивцю - ми здійснимо народний суд і вилами роздеремо Ярошенка на шматки.

Оксана Циганюк чудом лишилась живою, але її дитя вже не народиться...
Сергій Ярошенко розправився з нею через вигадані борги. Родина Ярошенків, яка тримає в районі магазини, відома своїм жорстоким ставленням до підлеглих. Так звані «ревізії» та «недостачі» у торгових точках у них були поставлено на конвеєр. Так у минулому році одна з працівниць вимушена була навіть продати будинок, щоб розрахуватись з «недостачею» і врятувати собі життя.
У п'ятницю, 15 березня, о 16:00 у Борзні центральній площі відбудеться мітинг з вимогою справедливо покарати виродка Ярошенка і чиновників, які його кришували. Закликаю всіх приїхати підтримати акцію. Я обов'язково прийму участь у мітингу і триматиму цю справу на контролі. Борзна - це один з районних центрів мого 208 округу, але якби така трагедія трапилася б у будь-якому іншому куточку нашої держави, я теж би став на захист людей і проти влади, яка дозволяє вбивцям гуляти на свободі!


Я закликаю Вас молитися за здоров'я Оксани....

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Оксана Макар,Макар,Україна,Олег Ляшко,Чернігівщина,liashko,округ,РП,oleg liashko,міліція,rpl,rp,майор,Борзна,насилля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.