Напад на мою помічницю (ФОТО)

15 березня 2013, 07:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2170
Напад на мою помічницю (ФОТО)

"Допизделась сучка со своим Ляшко! Это только начало если не остановишся" - це рівень культури наших політичних опонентів у спілкуванні з жінкою.

Смс з таким текстом член Політради Радикальної партії, моя помічниця Вікторія Шилова отримала через півгодини після нападу на свою машину у Києві. Їй побили скло. Інцидент трапився на вулиці Шовковичній, де Вікторія була на зустрічі. Очевидно, що це спроба залякати мою помічницю, про що свідчать факти. По-перше, зловмисники не взяли нічого цінного, крім фотоапарату, певно, сподіваючись, що там важлива інформація. По-друге, навіть співробітник МВС, який приїхав на місце події, стверджує, що це не побутовий грабунок, а показове побиття. По-третє, це вже не вперше, скло на машині Вікторії б'ють вже третій раз, двічі опоненти це робили перед парламентськими виборами. Шилова йшла по одному з округів Дніпропетровщини і здобула 21% підтримки виборців (2 місце). Це як же низько опускаються вороги у політиці, що намагаються залякати жінку, до речі, мати-одиначку, таким ганебним шляхом! Я знайду цю сволоту і наколю на вила! Ми, Радикальна партія, команда людей, які нічого не бояться. Вам нас не залякати, держиморди! Нагадаю, що мені теж били скло машини перед виборами. Знаю, що моя соратниця по боротьбі Вікторія Шилова - сильна духом людина, і залякати її не вдасться. Найнеприємніше, що у пам'яті вкраденого фотоапарату були не політичні знімки, а світлини її дворічної донечки Герди, які тепер не повернути...

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикально їпартії

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,машина,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Вікторія Шилова,РП,міліція,напад,шилова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.