Мента-дітовбивцю - на вила! (ФОТО)

15 березня 2013, 18:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3780
Мента-дітовбивцю - на вила! (ФОТО)

Сьогодні у Борзні на Чернігівщині три тисячі людей зібралися на підтримку Оксани Циганок і з вимогою справедливої кари виродку Сергію Ярошенкові, який скалічив 22-річну Оксаночку, яка була вагітною.

Ця сволота Ярошенко вбив її ненароджену донечку і ледь не вбив саму Оксану. Намагаючись перерізати їй горло, він попав ножем у обличчя, а далі дівчина змогла втекти від цього звіра. Ярошенко ножем вспоров живіт Циганок і крутив ним всередині (!) - Ви уявляєте, до чого це кончена тварюка, яка не має нічого людського. У Оксани пошкоджені всі внутрішні органи, її врятував плід її ненародженої доньки... Зазвичай навпаки - батьки жертвують чимось у своєму житті заради дітей. А тут - зворотня ситуація: маленьке сонечко врятувало свою маму... Під час мітингу йшов несамовитий дощ. Це з неба лилися сльози маленького ангела - вбитої доньки Оксани Циганок. Незважаючи на негоду, люди стояли і вимагали покарати Ярошенка. Дякую щиро всім, хто сьогодні боровся за справедливість разом зі мною! Місцеві начальники-держиморди на чолі з головою РДА Дроботом намагалися зірвати акцію. Чому? Тому, що вони кришують Ярошенка, який ділиться з Дроботом тим, що краде у борзнянців. Але цим падлюкам нічого не вдалося, люди повалили виродка Дробота на землю і топталися по ньому. Я ляжу кістьми, щоб справедливість перемогла! Або пожиттєве ув'язнення для Ярошенка, або буде український суд Лінча з вилами!


У Борзні, де мешкає 12 тисяч людей, на мітинг прийшло 3 тисячі, тобто кожен четвертий борзнянець. Дякую всім, хто не залишився байдужим до горя Оксани Циганок!

Люди вимагають народного суду над виродком Ярошенком!

Народний гнів не зупинити! Трагедія у Борзні - це мій особистий біль...


Голова РДА Дробот кришує Ярошенка і намагається зірвати нашу неполітичну акцію

Кажу Дроботу: "Сядеш, падло, у тюрму слідом за Ярошенком!"

Довелось виганяти цього виродка силою. Про це мене попросили люди, яких дратують провокації Дробота

Я не дам місцевим князькам знущатися над людьми!

Дробота - в тюрму

Люди разом зі мною виганяють голову РДА!

Жіночка втрутилась у суперечку і каже: "Дробот, іди геть!", в цей час хтось з людей позаду схопив цього недолюдка за волосся і повалив на землю

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,депутат,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Ярошенко,Олег Ляшко,Чернігівщина,Чернігів,РП,майор,Оксана циганок,Циганок,Борзна,Сергій ярошенко,Дробот,вагітна,вбився,міліцонер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.