Захисників вбивць-наколю на вила!

16 березня 2013, 09:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1865

Вчора на мітингу на підтримку Оксани Циганок у Борзні зібралося три тисячі людей


Голова РДА Дробот, який кришує вбивцю Сергія Ярошенка, намагався зірвати нашу акцію. Тому я вигнав цього подонка. Хто не знає історію Оксаночки, нагадаю: мусор-виблядок, екс-майор міліції Сергій Ярошенко вимагав від вагітної 22-річної Оксани Циганок гроші за придуманий ним борг, у дівчини просто не було грошей, тоді він ножем вспоров їй живіт, вбивши ненароджену дитину, також порізав дівчині обличчя і намагався перерізати їй горло, але, на щастя, Оксана втекла. Якщо суд виправдає виродка Ярошенка або визнає його психом, відправивши на лікування замість кари, я особисто цю падлюку наколю на вила! І не дам місцевим начальникам-держимордам його кришувати.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: мусор,ВР,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,РДА,мітинг,Борзна,Сергій ярошенко,Оксана Циганюк,Дробот,вбивця,держиморди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.