Пробачте мене…

17 березня 2013, 12:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1953
Пробачте мене…

Пробачте мене, люди добрі, кому я чим завинив

З Масляною, друзі! Росіта і Влада готують святкові млинці і насолоджуються ними. На жаль, не можу скласти їм компанію, тільки дивлюсь і по-доброму заздрю. Якщо чесно, маю проблеми зі здоров'ям, лікар прописала місяць суворої дієти, тому їм переважно вівсянку, парові котлети та іншу малоїстівну гидоту. Що ж це за несправедливість така: те, що смачно - шкідливе :( Ще раз всіх зі святом! Не забудьте попросити пробачення у дорогих Вам людей. І мене вибачте, чим завинив перед Вами



Пробач, мамо, що моя політична діяльність змушує тебе переживати, і часто ти ллєш сльози через мене. Пробач, Росіта, що мене так часто немає вдома, пробач мої нерви, пробач жарти, які не завжди тобі подобаються. Пробач мене, Владочка, що ми гуляємо з тобою рідше, ніж тобі і мені хотілолося б через мою зайнятість. Пробачте мене, будь ласка, мої виборці, якщо хоч трошки Вас розчарував, пробачте, що не завжди є можливість приділити увагу кожному з Вас, що не можу вирішити всі Ваші проблеми, хоч і намагаюсь робити для Вас можливе. Пробачте мене, люблю і молюсь за Вас.

 

Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Олег Ляшко,liashko,РП,oleg liashko,rpl,неділя,Верховн арада,прощення,пробачати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.