Радикальна партія відправила комуняку на гілляку

18 березня 2013, 16:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1305

Сьогодні на моїй рідній Луганщині нарешті звільнили з посади начальника Луганського міського управління транспорту комуняку Андрєєва.

Ще два роки тому на сесії в міськраді я попереджав мера Луганська Кравченка, що не можна такого держиморду тримати на керівній посаді.

Який з цього харанка транспортник? До призначення на цю посаду за квотою комуністів, він працював завгоспом у ДАІ! Ця людина від початку не мала ніякого бажання працювати в інтересах містян. Його головною метою було – знущання над пенсіонерами і здирництво – за рахунок хабарів через два місяці після призначення, він уже  розсікав на своєму новенькому Фольксвагені Туарег за 80 тисяч доларів та побудував собі триповерховий будинок, як усі луганські держиморди.Чимала кількість підприємців-маршрутників потерпіла від цього нахаби.

Раніше, за сприяння Радикальної партії разом з місцевими активістами було проведено роз’яснювальну кампанію серед мешканців міста  щодо прав пільгових категорій громадян на безкоштовний проїзд у міському транспорті.

Торік Радикальна партія зібрала понад 10 тисяч підписів під вимогою звільнити Андрєєва через незадовільну роботу очолюваного ним управління та відсторонити його партнера комуніста Філіпського від займаної посади. У свої 65 років Філіпський протирає штани, просиджуючи крісло секретаря міської ради. Краще б онуків няньчив – може був би від цього якийсь толк.

Тисячі пенсіонерів та інвалідів зверталися до моєї громадської приймальні зі скаргами на роботу транспорту, хамство та здирництво водіїв. Я звертався до Генрокуратури з вимогою вжити заходів реагування, але тоді регіонально-комуністична мафія не відреагувала на вимоги громадськості. А тепер ситуація в міському транспорті настільки жахлива, що замовчувати це далі просто неможливо.

Саме тому, звертаюсь до СБУ та МВС з вимогою зробити ретельну перевірку діяльності підприємства Донбаскамбуд та управління транспорту. Вже дуже скоро я знову поїду до рідної Луганщини, бо там ще багато держиморд, яких треба приводити до тями!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Луганщина,Ляшко,Кравченко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,РП,комуністи,комуняка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.