"Ліга.нет" бреше

22 березня 2013, 14:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1173

Вимагаю публічних вибачень від видання та журналіста Сергія Висоцького, який написав абсолютно брехливий матеріал щодо моєї кандидатури на посаду київського міського голови .

Хочу зазначити, що Радикальна партія - єдина в Україні справжня опозиційна сила, яка діє в інтересах громадян. Щодо звинувачення в мій бік, переконаний, що це політичні технології моїх політичних опонентів, які хочуть усунути мене від виборчого процесу і дискредитувати як політика. Жодного доказу про те, що я чи Радикальна партія співпрацюють з владою немає в природі і бути не може. Це все бурна фантазія тих, хто хоче поставити мені палиці у колеса.

Нагадаю, що проти мене на окрузі жорстко працювали і Партія регіонів з адмінресурсом, і так звана опозиція, представники якої розповсюджували брудну агітпродукцію і залякували членів моєї сім’ї. А мій політичний опонент, який є представником Партії регіонів навіть пропонував мені гроші за те, щоб я зняв свою кандидатуру. Тому, коли горе-журналісти, які пишуть такі брехні, мовляв Ляшко проект влади - виконують замовлення тієї ж влади, яка має на меті дискредитувати Радикальну партію, бо ми становимо для них загрозу. Я розцінюю як самовпевнене хамство і наглість писати проти мене матеріали, не поцікавившись чи це правда. Відсутність елементарної журналістської етики пояснюється і тим, що журналіст Висоцький не зателефонував мені і не взяв коментар з цього приводу.

Коли мені таке закидають, мовляв, ти проект влади, то я відповідаю: я проект людей, які за мене проголосували. 50 тисяч людей віддали свої голоси на мою підтримку на 208 окрузі, 226 тисяч людей проголосували за Радикальну партію по Україні. Саме тому, я вимагаю спростувати інформацію, яка з’явилась на сайті "Ліга.нет" і публічних вибачень від видання та журналіста, бо в іншому випадку я змушений буду звернутись до суду.


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,РП,журналіст,брехня,пр,наклеп,новини,стаття,Висоцький,Ліга,Сергій Висоцький
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.