Блокада

24 березня 2013, 17:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1803
Блокада

Таке враження, що йде війна, і Київ от-от мають захопити німці, тому в найближчий час розпочнеться блокада - і важко буде дістати продукти харчування.

Відтак люди зметають з поличок магазинів все на світі. Пішов у супермаркет. Нема майже нічого. Звертаюсь до молоді: коли йдете за продуктами, спитайте у сусідів похилого віку, що треба їм купити і принесіть їм хоч що-небудь. Бабусям-дідусям найважче пережити таку погоду і пересуватися на вулиці. І не скупляйтесь, як з переляку - ми самі створюємо цю блокаду. Зайвий літр молока скисне, а хліб - зачерствіє. Однак, через жадібність одних, іншим сім'ям не дістанеться нічого. Тих, хто боїться війни, "втішу": Київ вже давно захопили фашисти. Тільки тепер вони називають себе Партією регіонів, а не НСДАП. Думаю, після такого колапсу кияни точно взбунтуються - і ми звільнимо столицю від ригівсько-фашистських загарбників! Попов-капут!

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,блокада,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,РП,oleg liashko,rpl,Апокаліпсис
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.