Депутати просять Януковича зняти з мене недоторканість

25 березня 2013, 13:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1913
Депутати просять Януковича зняти з мене недоторканість

Депутати Борзнянської районної ради Чернігівської області звинувачують мене у тому, що я заважаю їм «працювати».

Депутати Борзнянської районної ради Чернігівської області написали звернення на ім’я президента Віктора Януковича, прем’єр-міністра Миколи Азарова та голови парламенту Володимира Рибака, в якому звинувачують мене у тому, що я заважаю їм «працювати».

Але я був і залишаюсь на своїй позиції - діяльність, яку проводить голова Борзнянської райдержадміністрації Дробот не відповідає займаній посаді. В тому числі, саме він кришує злочинця – екс-майора міліції Ярошенка, який вчинив жорстоку розправу над вагітною 22-річною Оксаною Циганок у Борзні, порізавши їй обличчя і розпоровши ножем живіт, убивши її ненароджену дитину.

Річ у тому,що 15 березня Радикальна партія разом з тисячами людей провела акцію протесту у Борзні, під час якої я відверто в очі заявив: ті, хто буде кришувати звіра-злочинця, якому одного разу вже вдалося уникнути покарання, буде наколотий на вила. Ні для кого вже давно не секрет, що саме Дробот виступає на підтримку вбивці – колишнього міліціонера Ярошенка.


Якраз цей факт і обурив депутатів Борзнянської районної ради, які підкоряються Дроботу і Партії регіонів, тому вони і вирішили нажалітися на мене Януковичу та Азарову.

«Ми, депутати Борзнянської районної ради Чернігівської області, глибоко вражені і обурені поведінкою народного депутата України Ляшка Олега Валерійовича… В резолюції мітингу, яку він запропонував на мітингу одним із вимог було зміщення голови Борзнянської райдержадміністрації із займаної посади… Ляшко О.В., крім того, що брутально ображав Дробота А.А., обіцяв наколоти його на вила», - пишуть вони в тексті листа до влади.

Крім того, вони вимагають зняти з мене депутатську недоторканість, оскільки переконані, що Дробот все робить правильно.

«Засуджуємо поведінку народного депутата України Ляшка Олега Валерійовича та вимагаємо прийняття законів, які б скасували депутатську недоторканність народних депутатів України», - йдеться у зверненні.

Але мене абсолютно не цікавлять ці воплі, бо я переконаний - той, хто вчинив такий жорстокий злочин, повинен понести найвищу міру покарання, а той, хто його кришує і підтанцьовує під дудку захисників злочинця-вбивці - автоматично стає його співучасником.

Більше того, я впевнений, що на мене нажалілися ті, хто  має, що приховувати. Голова РДА Дробот, який кришує вбивцю Сергія Ярошенка, намагався зірвати нашу акцію 15 березня. Тому я вигнав цього подонка. Хто не знає історію Оксаночки, нагадаю: екс-майор міліції Сергій Ярошенко вимагав від вагітної 22-річної Оксани Циганок гроші за придуманий ним борг, у дівчини просто не було грошей, тоді він ножем вспоров їй живіт, вбивши ненароджену дитину, також порізав дівчині обличчя і намагався перерізати їй горло.

І сьогодні після цих ябід моя позиція залишається незмінною - якщо суд виправдає виродка Ярошенка або визнає його психом, відправивши на лікування замість кари, я особисто цю падлюку наколю на вила! І не дам місцевим начальникам-держимордам його кришувати!

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Чернігівщина,РП,мітинг,Борзна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.