Закликаю підтримати Юрія Обода

26 березня 2013, 13:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1169
Закликаю підтримати Юрія Обода

17 березня в м. Суми відбулася конференція Сумської територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка.

На конференції було одноголосно прийняте рішення підтримана висунути Юрія Обода кандидатом в депутати Сумської обласної ради. Юрій мешкає в Сумах і, мабуть, буде наймолодшим учасником обласних депутатських перегонів, адже  йому лише 23 роки. Насправді цей факт є перевагою перед конкурентами, бо майбутнє країни саме за молоддю. І як сказав в своєму виступі перед однопартійцями сам Юрій Обод:

 «Наша партія ще молода, але завдяки активній життєвій позиції нашого лідера, борця за справедливість Олега Ляшка, кількість партійців на Сумщині невпинно зростає. Зараз про людей ніхто не піклується: ні влада, ні так звана опозиція. Депутати  вирішують лише свої меркантильні цілі. Згадайте, що у кандидатів від  опозиції на виборах був один  спільний лозунг: «Свободу Юлі!». Він був присутній і на сторінках преси, і на бігбордах, і на телебаченні, і звичайно, на зустрічах кандидатів з громадами.  А зараз, через три місяці після закінчення виборів, ви цей лозунг десь бачите? Чи, можливо, чуєте від опозиційних народних обранців такий заклик? Ні! Їм байдуже. Юля їм потрібна була, лише для того, щоб отримати омріяну «корочку». І автобуси з «заробітчанами», нібито підтримати Юлю, до Качанівської колонії вони фінансували тільки до того часу, доки не стали депутатами. А тепер вони маскують свою нефаховість, неспроможність працювати новими піар- заходами, такими як блокування трибуни, бійки в парламенті, демонтаж пам’ятників, спекуляції довкола мовної теми, зачитуванням нових і нових вимог «кишенькової» опозиції. Та й до кого вони в опозиції, до такого самого депутата, обраного також Українцями? Чи до влади? Так вони і є влада.

         Назріла необхідність проведення РАДИКАЛЬНИХ змін, як в Сумах, так і скрізь на Україні в цілому. Олега Ляшка, єдиного справжнього опозиціонера і прихильника Юлії Тимошенко в парламенті, підтримує, в першу чергу, молодь. Ми зрозуміли, що потрібно самим іти у політику і силою брати владу в свої руки. І нас таких молодих, енергійних, освічених, розумних - дуже багато. Ось і зараз у нас лежить більше півсотні заяв молодих сумчан на прийом до Радикальної Партії. Чекаємо уже найближчим часом на приїзд до Сум Олега Ляшка, який особисто вручить молодій надії міста партійні квитки.

СУМИ потребують РАДИКАЛЬНИХ змін!»

Шановні сумчани! Я закликаю Вас підтримати Юрія Обода, підтримати молодь, підтримати радикальні зміни. Тому, що без радикальних змін ми втратимо Україну!

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: кандидат,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,liashko,РП,oleg liashko,rpl,rp,суми,ОБОД
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.