Що хорошого чекати від Верховної Ради? Та нічого...

28 березня 2013, 12:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
846

Щойно до мене підійшла жіночка і питає: "Що нам, простим людям, чекати від Верховної Ради?". Відповів щиро. Що чекати? Та нічого хорошого

Тому, що в державі затвердився міцний олігархічний режим. А про громадян влада не дбає зовсім. І так буде доти, доки не відбудеться ротація еліт - ті, хто вчора і сьогодні, бездарно керують Україною, підуть в політичне небуття, а на їх місце прийде молодь: енергійна, розумна, креативна, люди з іншим мисленням, з вірою в свою країну, з бажанням і здатністю розкрити її потенціал на світовій арені, перетворивши Україну в наддержаву.
Пенсійна "реформа", податковий кодекс, продаж землі, здача національних інтересів у зовнішній політиці, фактичне скасування виборів у Києві, закриття лікарень, знищення української мови, зниження соціального рівня життя більшості людей, знищення малого і середнього бізнесу - це тільки початок. 
Навесні на нас чекає багато нових "покращень життя вже сьогодні". Я, звісно, вноситиму законопроекти на захист інтересів України, але мені важко, бо у Верховній Раді я один такий - всіма силами відстоюю свою державу, свій народ, своїх співвітчизників. Тому я формуюю команду якісно нових людей, які зможуть підняти з колін Україну. Підтримую обома руками дострокові вибори. Певен, команда Радикальної партії разом зі мною прийде у парламент наступного скликання - і український народ нарешті отримає свого повноцінного захисника - фракцію молодих патріотів, справжніх, щирих та рішучих. А поки що я один захищатиму людей. Проте мене це не лякає. Не бійся, коли ти один - бійся, коли ти нуль. І один у полі воїн, якщо знає, що один, і якщо вірить, що він - воїн.
Новий політичний сезон в черговий раз доведе, що парламентаризм помер в нашій державі. Верховна Рада стала придатком виконавчої влади і без вагань виконує її вказівки, які, поза сумнівами, є антинародними і суперечать інтересам України.
Більшість людей не вірять в те, що можна радикально змінити цю гнітючу ситуацію. 
Але насправді доля країни вирішується не в стінах парламенту, а думками та діями кожного її громадянина.


Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Партія регіонів,РП,пр,риги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.