Христос воскрес - і впали демони!

31 березня 2013, 08:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1650

Христос воскрес! Вітаю всіх римо-католиків з найбільшим святом у житті кожного християнина - Воскресінням Господнім!



«Де твоє, смерте, жало? Де твоя, пекло, перемога? Воскрес Христос, – і ти переможене; воскрес Христос, – і впали демони; воскрес Христос, – і радіють Ангели; воскрес Христос, – і постає життя; воскрес Христос, – і жодного мертвого не стало у гробі…» (св. Іван Златоуст)
Незалежно від того, коли ми святкуємо Великдень - сьогодні, як чимало людей в Україні і світі, чи 5 травня згідно Візантійського обряду, як відзначає його зокрема моя родина - ми, всі християни, повинні пам'ятати те, чому вчив нас Христос. 
Любіть один одного, браття і сестри, і ставтесь до людей так, як Ви хочете, щоб вони ставились до Вас!
Як православний я вітаю братів-католиків, а сам з нетерпінням чекаю 5 травня, коли і ми святкуватимемо Великий День. Є чудова традиція - тиждень після Світлого Свята у храмах дозволяють бити у церковні дзвони всім прихожанам. Минулоріч на запрошення ігумена Митрофана я бив у дзвони у Видубицькому монастирі в Києві. Цього року обов'язково повторю цю прекрасну традицію. Раджу всім, це неймовірні відчуття!
З нами Бог, браття і сестри!

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,РП,Христос Воскрес,римо-католики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.