Список тих, хто провалив скасування пенсійної реформи

02 квітня 2013, 17:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3368

Верховна Рада сьогодні провалила в тому числі голосування за скасування пенсійної реформи

Був шанс знизити пенсійний вік для жінок вже зараз. На жаль, цього не сталось. Не вистачило лише 6 (!) голосів. Шановні виборці, "подякуйте" тим, хто не голосував "за".
З Партією регіонів все ясно - вони ненавидять людей. Але треба бути чесними перед самими собою, перед своєю совістю. Не голосували і деякі "опозиціонери" (8 від "Батьківщини" та 4 - від "Удару") та позафракційні. Кожен з останніх був обраний по мажоритарному округу і обіцяв своїм виборцям боротися з пенсійною горе-реформою, яка насправді є геноцидом. Більше того, не голосував один з комуністів, які весь час говорять, що начебто борються за зниження пенсійного віку. Ймовірно, це домовленість із владою. Список продажних іуд, які, називаючи себе "опозицією" чи незалежними позафракціними, не голосували за скасування пенсійної "реформи": "Батьківщина" - Москаль Г.Г., Скосар І.Є., Турчинов О.В., Дубовой О.Ф., Іванчук А.В., Лук’янчук Р.В.,Луценко І.С. Оробець Л.Ю.; "Удар" - Кличко В.В., Паламарчук М.П., Агафонова Н.В., Пинзеник В.М.; Комуністична партія - Буховець О.Ю.; Позафракційні - Табалов А.О.; Домбровський О.Г.,Заболотний Г.М., Порошенко П.О., Доній О.С.,  Рибак В.В., Тимошенко В.А., Єремеєв І.М., Литвин В.М., Мартиняк С.В., Палиця І.П., Жеваго К.В., Івахів С.П., Миримський Л.Ю.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,геноцид,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,мажоритарний округ,Олег Ляшко,liashko,пенсійна реформа,горе-реформа,позафракційні
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.